cure-careEen zorgsysteem op maat

Er is veel mogelijk in ICT voor de zorgsector. Goed om te weten dat we ons bij HPS niet laten leiden door de technische oplossingen die er allemaal zijn. We kijken vooral naar de functionaliteiten die u wenst. Met veel ervaring in de zorgsector adviseren we u op maat over wat voor uw zorginstelling verstandig en verantwoord is. Aan de hand van uw behoeften bepalen we samen of een standaardoplossing voldoende is. Of dat maatwerk meer voor de hand ligt.

HPS werkt samen met gerenommeerde partners. Daardoor zijn we in elke situatie in staat om betrouwbare oplossingen te bieden die aansluiten bij uw wensen.

Een betrouwbaar advies van HPS

Voor welke oplossing u ook kiest, altijd zijn het dezelfde drie pijlers die essentieel voor u zijn: beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. De accenten die elke klant legt, verschillen één voor één. Daarom heeft u aan HPS ook een betrouwbare adviseur. Eén die goed in kaart brengt wat de juiste fundering is voor uw infrastructuur, door samen met u in gesprek te gaan.

Kwaliteit en privacy verzekerd bij HPS

Net als u vindt HPS kwaliteit heel belangrijk. Daarom zijn we al jaren gecertificeerd conform ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510. En omdat stilstand achteruitgang is, blijven we continu werken aan verdere kwaliteitsverbetering. Dat doen we aan de hand van tussentijdse interne toetsen en de jaarlijkse externe audit.