Private Mobile Networks

PMN is verheugd een Resellerovereenkomst met HPS Connectivity Solutions te hebben getekend. Het partnerschap zal zich richten op het samenwerken in de cure en care markten . In deze samenwerking zal PMN Private GSM leveren; een essentieel onderdeel van de HPS Draadloze Communicatieoplossing.

Mitel

Mitel is een wereldwijd leverancier van (VoIP) telefonie en Unified Communications-oplossingen waarmee werknemers overal kunnen werken, over elk medium en met het device van hun keuze. Mitel biedt klanten maximale keuzevrijheid met een breed portfolio waarmee bovendien de overgang naar de cloud eenvoudig te maken is. Bij het leveren, implementeren en onderhouden werkt Mitel altijd samen met gekwalificeerde wederverkopende partijen. Deze zijn door Mitel zowel technisch als commercieel getraind, getest en geaccrediteerd.

Tel-Features

Tel-Features is een leverancier van software based Communications-oplossingen waarmee maatwerk en speciale features kunnen worden gerealiseerd ten behoeve van telecommunicatie platvormen en specifieke oplossingen in de Connected Health- en veiligheidsmarkt .