ip-bedrijfstelefonieIP-Telefonie

HPS levert innovatieve en betrouwbare communicatie-oplossingen op basis van IP-Telefonie voor organisaties vanaf honderd werknemers tot en met multinationals met meer dan honderdduizend werkplekken. Hiervoor zetten we onze jarenlange expertise op het gebied van IP-Telefonie in. Of het nu gaat om de inrichting van een contact center of om de implementatie van Het Nieuwe Werken, HPS weet als geen ander wat er bij komt kijken om vele verschillende communicatiemethoden en –systemen naadloos te laten samenwerken.

Communicatie is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. Als een klant niet direct een antwoord krijgt op zijn vragen, dan shopt hij verder. En als de communicatie met uw ketenpartners niet soepel verloopt, dan vertragen processen. Kortom, communicatie is key.

Welke merken leveren wij?

Mitel is één van de marktleiders in spraakcommunicatie. Met Mitel MiVoice kunnen wij veelzijdige gespreksafhandelingen, telefoniefaciliteiten en netwerkmogelijkheden integreren. Daarnaast ondersteunt dit platform vele geavanceerde toepassingen zoals mobiliteit, teamwork, contact met de klant en messaging. Op de juiste manier gecombineerd kunnen deze functionaliteiten de bereikbaarheid van uw organisatie verbeteren en de efficiency van uw medewerkers verhogen.

Aruba Networks is marktleider op het gebied van zakelijke WiFi en WLAN-netwerken. Aruba Networks biedt de beste security, beheer en schaalbaarheid voor draadloze netwerken.

Microsoft Lync is een uniform communicatieplatform voor bedrijven dat is gericht op efficiënter samenwerken. Met Lync kunnen zij op ieder device de bereikbaarheid van collega's zien en via video communiceren.

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van Mitel, Aruba en Microsoft Lync aan specifiek maatwerk om zo iedere gewenste IP-communicatie-oplossing te realiseren.