HPS Connectivity Solutions is in 1997 opgericht, in eerste instantie als adviesbureau op het gebied van telecom en data. Onze opdrachtgevers vroegen ons al snel of we de geadviseerde oplossingen ook konden leveren, implementeren en service leveren.Dat heeft ons bedrijf in 2000 in een stroomversnelling gebracht.

Voor HPS is het leveren van kwaliteit een belangrijke voorwaarde om een betrouwbare marktpartner te kunnen zijn. Klantgericht, proactief en efficiënt werken spelen hierin een hoofdrol. Als klant wilt u ervan verzekerd zijn dat de levering, installatie en services door HPS goed wordt uitgevoerd en beheerst. HPS heeft de juiste certificeringen hiervoor in huis. 

HPS Connectivity Solutions vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Op verschillende manieren brengen we MVO in de praktijk. Dat varieert van het gebruik van milieuvriendelijke oplossingen en materialen tot en met het ondersteunen van kankeronderzoek, als Zakenvriend van Radboudumc.

Missie

HPS heeft als Missie om bedrijven efficiënt te laten communiceren met bewezen innovatieve communicatie technologie

Visie

HPS heeft als Visie om een langdurige relatie met onze opdrachtgevers aan te gaan en onze kennis en ervaring in te zetten om spraak- en dataoplossingen te realiseren die naadloos aansluiten op het bedrijfsproces.