Historie

HPS Connectivity Solutions is in 1997 opgericht, in eerste instantie als adviesbureau op het gebied van telecom en data. Onze opdrachtgevers vroegen ons al snel of we de geadviseerde oplossingen ook konden leveren, implementeren en service leveren.

Dat heeft ons bedrijf in 2000 in een stroomversnelling gebracht. Om de verkoop en implementatie van hard- en software adequaat te kunnen ondersteunen, is de organisatie uitgebreid en versterkt.

Toch blijven we trouw aan onze kracht: de kern van onze organisatie is nog altijd om klanten te voorzien van het juiste advies op het gebied van telecommunicatieoplossingen.

Cultuur

HPS Connectivity Solutions is een dynamische Nederlandse organisatie die op een verantwoorde manier wil blijven innoveren. Het enthousiasme van onze medewerkers en hun drijfveren en ambitie om hun kennis voortdurend te verbeteren, spelen daarin een cruciale rol.

Onze medewerkers zijn de bouwstenen van onze organisatie. Samen koesteren wij onze cultuur, waarin innovatie en van elkaar leren de kernwaarden zijn. We investeren veel in opleiding en training om onze hoogwaardige kennis ook op een hoogwaardig niveau te houden.

Een ander kenmerk van HPS Connectivity Solutions is de prettige omgang met onze opdrachtgevers. We gaan discussies met onze klanten niet uit de weg, want zonder wrijving geen glans. Met onze pro-actieve kritische houding zorgen we ervoor dat we voor u het beste resultaat kunt behalen.