Voor HPS is het leveren van kwaliteit een belangrijke voorwaarde om een betrouwbare marktpartner te kunnen zijn. Klantgericht, proactief en efficiƫnt werken spelen hierin een hoofdrol. Als klant wilt u ervan verzekerd zijn dat de levering, installatie en services door HPS goed wordt uitgevoerd en beheerst. HPS heeft de juiste certificeringen hiervoor in huis. Onze medewerkers worden continu getraind en geschoold om deze kwaliteitsstandaarden te waarborgen.

ISO/IEC 9001

Het leveren van kwaliteit en het procesmatig werken is binnen HPS gewaarborgd. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

HPS is ISO 9001 gecertificeerd.

ISO/IEC 27001

De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging.

HPS is ISO 27001 gecertificeerd.

NEN 7510

De norm is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging.
NEN 7510 is de Nederlandse norm voor de zorgsector.

HPS is NEN 7510 gecertificeerd.

PRINCE2

Op het gebied van projectmanagement hecht HPS Connectivity Solutions aan kwaliteit en transparantie. Daarom conformeren we ons aan de methodiek voor projectmanagement zoals die is beschreven in PRINCE2. Daardoor heeft u meer zekerheid dat uw project vertaald wordt in de beste oplossing in de praktijk.
Natuurlijk biedt HPS Connectivity Solutions ook alle ruimte als u een andere werkwijze voorstaat. Ook in die situaties kunt u erop rekenen dat onze aanpak en dienstverlening beantwoorden aan uw kwaliteitseisen.

HPS is PRINCE2 gecertificeerd

VCA

Veiligheid, gezondheid en milieu spelen een steeds grotere rol in veel organisaties. Ook van uw toeleveranciers verwacht u dat zij zich onderwerpen aan de regels en richtlijnen van uw bedrijfstak. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van HPS Connectivity Solutions die bij u op bezoek komen, volgens VCA-normering zijn gecertificeerd.

HPS is VCA gecertificeerd