Elkaar aanvullen en veel raakvlakken hebben, dat is de basis voor een partnerschap! Bij HPS en Cinnovate is precies dát het geval. Met de innovatieve zorgtechnologie van Cinnovate in haar portfolio biedt HPS optimale mogelijkheden om bedrijfstelefonie te bundelen naar één platform voor alle communicatiebehoeften, zowel intra- als extramuraal. Dit alles met maar één aanspreekpunt: HPS. Daarnaast willen beide organisaties op een verantwoorde manier blijven innoveren, waarbij de zorg voor de cliënt centraal staat! Daarom zijn HPS en Cinnovate een partnerschap aangegaan.

HPS heeft afgelopen weken weer succesvol de ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 audits doorlopen. Een prima prestatie. Een spannende tijd en tegelijkertijd een fantastische prestatie van alle medewerkers van HPS om een dergelijke zware kwaliteits- en securitycertificering wederom positief af te sluiten.

Groot nieuws van Mitel: HPS Connectivity Solutions mag zich nu Platinum Partner van Mitel noemen! Daar zijn we ongelooflijk trots op. Want het is een bekroning die laat zien dat het met onze kennis, kunde en servicegerichtheid uitstekend is gesteld.

Om jonge talenten een vliegende start te geven, heeft HPS Connectivity Solutions een eigen Academy opgestart. In twee jaar tijd moeten HBO-studenten zich op de HPS Academy kunnen specialiseren op ICT-gebied. De eerste twee studenten zijn er al!